İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÜZAY İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GÜZAY İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/173

İLAN METNİ

İLAN
T.C.
SAFRANBOLU
2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

ESAS NO : 2019/173 Esas
18/06/2019
Davacı , GÜZAY İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ile Hasımsız olarak mahkememizde görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davası nedeniyle;
Talep eden-davacı GÜZAY İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. tarafından konkordato talebinde bulunulmuş olup, mahkememizce talebe ekli belgeler üzerinde şekli olarak yapılan inceleme sonucu İİK’nun 286. maddesince sayılan belgelerin bulunduğu görülmekle; GEÇİCİ MÜHLET KARARI verilmiş olup, ayrıca geçici konkordato komiseri görevlendirilmiştir. Geçici konkordato komiseri olarak yeminli mali müşavir Dursun YAMAN görev yapmaktadır.
Geçici komiser borçlu faaliyetlerine nezaret edecektir. Ayrıca işletmenin tüm eylem ve incelemelerinin geçerliliği geçici komiser onayına tabii tutulmuştur.
Geçici mühlet kararı İİK’nun 288/1 maddesi gereğince kesin mühlet sonuçlarını doğurmakta olup, kesin mühlet sonuçları ise; İİK’nun 294. maddesine göre alacaklılar bakımından; İİK’nun 295. maddesine göre rehinli alacaklılar bakımından, İİK’nun 296. maddesi gereğince sözleşmeler bakımından, İİK’nun 297. maddesi gereğince borçlu bakımından ayrı ayrı düzenlendiğinden, bu maddeler gereğince İHTİYATİ TEDBİR KARARI VERİLMESİNE karar verilmiştir.
Gereği İİK’nun 288/2 maddesi gereğince ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-gecici-muhlet-kararinin-tebligi-645935.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim