İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EGEMEN AYAKKABI TABAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: EGEMEN AYAKKABI TABAN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 1439 / SULUOVA / AMASYA

DOSYA ESAS NO: 2018/419

İLAN METNİ

İ L A N
T.C.
SULUOVA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

ESAS NO : 2018/419 Esas
ALACAKLILARIN ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET
Suluova Asliye Hukuk (Ticaret Mahkemesi Sıfatı ile) Mahkemesi 2018/419 E. Sayılı Konkordatonun tasdikli davasında 28/02/2019 tarihli karar ile EGEMEN AYAKKABI TABAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Hakkında 7101 sayılı kanun ile değişik 289/1 hükmü uyarınca 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmiş, Musa Mert’in konkordato komiseri olarak görevinin devamına karar verilmiştir.
7101 Sayılı Kanunla Değişik İİK 299. Maddesi gereğince EGEMEN AYAKKABI TABAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’den alacağı bulunan alacaklıların ilan tarihinden itibaren ON BEŞ GÜN içerisinde alacaklarını, SMMM KOMİSER MUSA MERT (Harmanlar Mah. Kargaoğlu Sokak No:13 Kat:2 Merzifon/Amasya) iletişim adresine alacaklarının onaylı dayanak belgeleri ile ve gerçek kişi alacaklılarının kimlik fotokopisi, tüzel kişi alacaklıların ise imza sirküleri ekli olmak üzere birlikte bildirilmesi gerekmektedir. ALACAKLILARIN BU SÜRE İÇERİSİNDE BİLDİRMEYEN ALACAKLILAR BİLANÇODA KAYITLI OLMADIKÇA KONKORDATO PROJESİNİN MÜZAKERELERİNE KABUL EDİLMEYECEĞİ İHTAR VE İLAN OLUNUR.

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilarini-alacaklarini-bildirmeye-davet-ilani-643438.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim